سفارش تبلیغ
صبا ویژن

علائم سرطان غدد لنفاوی زیربغل، انواع آن، کشندگی و نکات مهم دیگر

غده‌های لنفاوی (lymphatic glands) یا گره‌های لنفاوی اندام بیضی‌شکل از دستگاه ایمنی بدن هستند که حامل مایع لنفوم می‌باشند. این گره‌ها به‌طور گسترده‌ای در سراسر بدن از جمله زیر بغل و معده و مرتبط با رگ‌های لنف پخش شده‌اند. غدد لنفاوی شامل سلول‌های B, T و سایر سلول‌های ایمنی است. غدد لنفاوی به‌عنوان فیلتر یا تله ذرات بیگانه مانند برخی سلول‌های سرطانی عمل می‌کنند و در عملکرد صحیح سیستم ایمنی بدن مهم هستند. آن‌ها شدیداً با گلبول‌های سفید خون به نام لنفوسیت‌ها و ماکروفاژها بسته‌بندی شده‌اند. تغییرات ظاهریِ غدد لنفاوی می‌تواند یک علامت از یک بیماری باشد. تبدیل شدن آنها به التهاب یا بزرگ شدن در شرایط مختلف، که ممکن است از مشکلی پیش‌پاافتاده، مانند عفونت گلو، به یک معضلِ تهدیدکننده حیات مانند سرطان غدد لنفاوی، سرطان مثانه، سرطان خون، یا ایدز متنوع باشد.

لنفوم

لنفوم گروهی از تومورهای موجود در سلول های خونی است که در سلول های سیستم ایمنی بدن آغاز می شود. در ایالات متحده، تقریبا 79?900 مورد لنفوم جدید به طور سالانه گزارش می شود. در لنفوم، سلول های سرطانی در سیستم لنفاتیک که از مغز استخوان، گره های لنفاوی، طحال، معده، روده و پوست تشکیل شده، به وجود می آیند. از آنجایی که بافت لنفاوی در بسیاری از نقاط بدن وجود دارد، آغاز لنفوم می تواند تقریبا در هر کجای رخ دهد.

گره های عادی لنفوم ریز و دارای ساختاری لوبیا شکل هستند که سموم و مواد زائد در آن جمع می شود. آنها همچنین نوعی مخزن سلولی هستند که آنتی بادی های ضد میکروب را تامین می کنند. عروقی که مانند لوله هستند، در آنها مایعی به رنگ شیر وجود دارد که آنرا لنفاوی می نامند؛ این مایع گره های لنفاوی را به یکدیگر متصل می کند. لنف ها به گلبول های سفید خونی (لنفوسیت ها) اجازه گردش می دهند.

طبقه بندی لنفوم ها

لنفوم ها بسته به نوع سلول لنفوم و چگونگی تاثیر بر گره های لنفاوی و کروموزوم، به عنوان کم، متوسط و زیاد درجه بندی می شوند. برخی از لنفوم ها سریعتر رشد می کنند و نیاز به درمان ویژه ای دارند؛ طبقه بندی آنها پیچیده است زیرا سلول های لنفوسیت زیادی را در بر می گیرد.

...

ادامه توضیحات را در لینک اصلی زیر بخوانید:

علائم سرطان غدد لنفاوی زیربغل، انواع آن، کشندگی و ...